top of page

LYDHEALING

Terapi i høj kvalitet med stor jordforbindelse - lad dit nervesystem få dyb ro og mærk stressniveauet sænke sig.

HEALING SOUND MEDITATION

Healing betyder at blive hel. I den holistiske tilgang til healing og terapi er behandleren/terapeuten blot en guide, som tager dig med på en rejse ind i din egen visdom.

Du indeholder nemlig alle svarene selv, nogle gange har vi bare brug for lidt ekstra guidance. 

 

Med lydhealing / Healing Sound Meditation inviteres det underbevidste til at dukke op til overfladen, hvor minder, følelser eller andre ting ofte dukker op.
Selv svære følelser kan somme tider opstå uventet; gråd, glæde, vrede, lykke, ro, uro - simpelt fordi lyd kan trænge blidt igennem vores barriere, og tillade vores nervesystem at åbne sig.

NÆSTE BEGIVENHED

ANNONCERES SNAREST

Ring eller skriv for yderligere info

PSX_20230924_122610.jpg
Design uden navn.png

HVORFOR LYDHEALING?

Musik og lyde stimulerer hjernebølgerne mere end noget andet sprog, og kan trænge ind, hvor sindet/kroppen arbejder ubevidst.

 

Lydhealing kan have positiv effekt på symptomer fra stress, depression, angst og andre neurologiske eller følelsesmæssig ubearbejdede tilstande.

 

For andre kan det være en måde at grounde sig selv igen, og nyde et øjebliks ro.

Jeg tror på, at alle kan drage fordel af lydhealing, og jeg stræber altid efter at yde den højeste kvalitet af den indre meditative rejse. 

Vores nervesystem og krop husker alt hvad den har været igennem, og i en ofte travl hverdag har vi (nogle gange ubevidst) brug for blidhed, hjertemøder og ro. 

 Den feminine energi og hjertet, som jeg drager ind Healing Sound Meditation gør oplevelsen blid og flydende, næsten så du får fornemmelsen af at svæve væk, blot for en stund. 


Når vi har hjerte og feminin energi med arbejder vi også ind i vores egen overgivelse, vores eget flow, vores følelser, vores kaos og vores indre medføling. 

PSX_20230924_225929_edited_edited.jpg
bottom of page