top of page

Terapi i høj kvalitet med stor jordforbindelse - bliv guidet og vejledt, få de rigtige værktøjer, og mærk hvordan du kommer tættere på dig selv igen. 

P9170241-01.jpeg
P9171260-01_edited.jpg
TERAPI I HØJ KVALITET MED STOR JORDFORBINDELSE


Mit navn er Ida, jeg er 30  år og bosat i Nørresundby, hvor jeg har egen klinik.

Jeg blev i starten af mine 20ére uddannet kosmetiker, med fokus på massage, mennesket og kroppen i sin helhed.
Jeg har altid elsket at tale om det der var svært, og jeg har altid elsket at skubbe til normerne.
Jeg valgte derfor at skifte vej, og uddannede mig til sexolog ved Joan Ørting, hvorefter jeg flyttede til Bali for en kort periode, for at videreuddanne og videreudvikle mine kompetencer og egen healing.
De seneste år har jeg efterfølgende taget uddannelse/kursus i lydhealing, traumeforløsende vejrtrækning og jeg underviser på forskellige tantrafestivaler i hhv. Sverige og Danmark. 


Som terapeut er min vigtigste opgave at guide og vejlede dig i følelsesmæssige, seksuelle, intimitets- og selvværdsrelaterede problemstillinger.
 
Jeg er her for at møde dig i øjenhøjde og sætte nye forståelser og perspektiver til dit liv og de udfordringer du måtte stå i.
Som du, har jeg også været igennem store livsforandringer.

Jeg er her for at hjælpe dig med at genskabe forbindelse til dit nervesystem og guide dig til mere ro i kroppen, hjertet og maven, så du fremadrettet vil føle mere indre ro og få mere mod på dine udfordringer. 

 

Min vision er skabe kvalitetsterapi med jordforbindelse, hvor du bliver imødekommet af nærvær og åben kommunikation.

Udover klassiske terapeutiske tilgange, samtaler og redskaber, læser jeg også dit kropssprog, din vejrtrækning og har generelt øje for, hvad du muligvis ikke selv ser. Jeg arbejder intuitivt og følger hjerte og mavefornemmelse.

Min vision er at hjælpe dig til at skabe forbindelse til dit hjerte, så du får mod på at følge din egen vej, og give dig mod og troen på, at du komme hen til de mål du ønsker, for at komme tættere på dig selv. 

Jeg ønsker for dig, at dine beslutninger tages fra hjertet, med ro i nervesystemet. 

P9172198-01.jpeg

FOKUSOMRÅDER

Kommunikation / konflikthåndtering

Intimitet

Krops-connection

Angst


Skam

Sexafhængighed

Lyst / smerter v. samleje


Selvværd / selvtillid


Orgasme / udløsning


Fertilitet / abort

Sorg / svigt

bottom of page