top of page

CACAO CEREMONI

Terapi i høj kvalitet med stor jordforbindelse - klar til at tage selvudvikling til nye højder?

About Our Leather

KOM MED TIL
CACAOCEREMONI

Tag med på cacao ceremoni, hvor selvudvikling og fællesskab er i fokus. Hvor du kan få lov til at træde ind i et helligt univers med dyb ro, tryghed og læring.

En cacaoceremoni er et ældgammelt og helligt ritual der skabes i fællesskab med andre, hvor næringsstoffer fra den rå cacao aktiverer din krop og underbevidsthed. Det er dog vigtigt at forklare, at cacao ikke er et hallucinogen og du kan derfor være helt rolig omkring denne ceremoni. Cacao har den egenskab, at den kun tager dig til de højder du selv er klar til. 

Rå cacao høstes og købes oftest fra Peru (eller Bali, hvor jeg selv har været og fået den rå cacao med hjem) under bæredygtige forhold for både naturen og de ansatte.

Denne slags cacao har været igennem færre forarbejdningsprocesser, og kan derfor bevare flere næringsstoffer, og er derfor også tykkere, mere syrlig og bitter i smagen, og må helst kun sødes af vaniljekorn, honning eller dadler, for at bevare den rå og rene smag.

rita-patrese-njXuDXO5Qd8-unsplash.jpg
PSX_20230924_123829_edited.jpg

HVAD INDEHOLDER RÅ CACAO?

Cacao har et enormt højt indhold af bl.a.:

Magnesium - Indgår i mange af kroppens vigtigeste processer, og understøtter bl.a. hjertet, hjernen og fordøjelsens funktioner og hjælper vores muskler til at slappe af.

Dopamin - stimulerer vores motivation og følelser af velvære.

Serotonin og Histamin - Neurotransmittere der forbindes med velvære og glæde, og modvirker stress, angst og depression.

Anandamid / "The bliss chemical" - Frigives i hjernen ved velbehag. Ananda stammer fra sanskrit og betyder "bliss". Anandamid er en cannabinoid (ligesom THC i cannabis - nogle kan føle sig høje på cacao, andre fornemmer det ikke (cacao må dog ikke forbindes med euforiserende stoffer!, men jo større hengivelse til cacaoånden, jo større effekt har den).

Tryptofan - Er med til at danne serotonin i hjernen, og hjælper også til at producere melatonin, som er søvnregulerende. 

Theobromin (kan minde svagt om koffein for kroppen) stimulerer blodkredsløbet ved at afslappe muskulaturen, hvilket øger blodgennemstrømningen i krop og hjerne, og giver en mild varme og let opkvikkende effekt i kroppen.

Phenylethylamin (PEA) - Aktiverer neurotransmittere i de dele af hjernen der har med koncentration at gøre, og styrker derved fokus. Når vi er glade eller forelskede stiger PEA indholdet i hjernen også, samt når vi er sexuelt opstemte.

NÆSTE BEGIVENHED

NÆSTE BEGIVENHED

3 MARTS 2024

KL. 10-14

INWARD INSTITUTE, AALBORG

IMG_4992.JPG
bottom of page